• Spring naar de hoofdnavigatie
  • Door naar de hoofd inhoud
  • Spring naar de eerste sidebar
  • Spring naar de voettekst

Melkveebedrijf.beMelkveebedrijf.be

Nieuws voor de melkveehouder

  • Bemesting
  • Diergezondheid
  • Fokkerij
  • Melkveewinning
  • Veevoer
  • Wet en regelgeving
  • Vakpartners
    • AHV Benelux
    • Barenbrug
    • De Heus Voeders
    • Corteva
    • KWS Benelux
    • Lely
    • Trouw Nutrition
    • Yara
  • Abonneren & meer
    • Abonneren
    • Herabonneren
    • Adverteren
    • Contactpagina
    • Inschrijven nieuwsbrief
  • icon
  • FR

VLAM inspireert horecaprofessionals met de verrassende mogelijkheden van Kazen van bij ons

Beurs 13 november 2019

VLAM trakteert tijdens Horeca Expo, 17 – 21 november in Flanders Expo Gent op de Lekker van bij ons-stand, nummer 8314 in hal 8, de horecaprofessional op heerlijke hapjes van bij ons met rund- en varkensvlees.
VLAM wil de chefs ook actief inspireren en uitdagen en organiseert in de demonstratiekeuken van Horeca Expo workshops en wedstrijden met de vis van het jaar, kazen van bij ons en varkensvlees.
Maandag 18/11/2019, 13u30 – 17u30
Finale Viskok van het jaar 2020
Op maandag 18 november van 13u30 tot 17u30 vindt de finale van Viskok van het jaar 2020 plaats in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Flanders Expo Gent. Vijf finalisten strijden er om de titel van Viskok van het jaar. Om te winnen moeten ze de jury verbluffen met hun recept met de vis van het jaar, de wijting (zie persbericht).
Dinsdag 19/11/2019, 15u30 – 16u30
Jan Audenaert van D’Oude Pastorie verrast met Kazen van bij ons
Kazen van bij ons zijn heerlijke, lokale producten met zeer uiteenlopende karakters. Door hun lokale karakter en uiteenlopende smakenpallet raken klanten er steeds meer door gecharmeerd en men kan er culinair heel wat kanten mee uit. Om horecaprofessionals te inspireren met de verrassende mogelijkheden van Kazen van bij ons, nodigde VLAM sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie uit om aan de slag te gaan met enkele kazen van eigen bodem.
Op dinsdag 19 november van 15u30 tot 16u30 trakteert sterrenchef Jan Audenaert van d’Oude Pastorie het publiek op verrassende gerechten met kazen van bij ons. Sabine Goethals is gastvrouw van dit event en helpt u te ontdekken waarom Kazen van bij ons een absolute must zijn op de menukaart. Plaats van afspraak is de demonstratiekeuken van Horeca Expo.
Woensdag 20/11/2019, 11u30 – 12u30
Jong Keukengeweld gaat de strijd aan tegen food waste tijdens spannende battle
Duurzaamheid en milieu winnen steeds meer aan belang en ook VLAM werkt hier bewust rond. Om horecaprofessionals te inspireren bewuster om te gaan met voedselverspilling, daagt VLAM vier chefs van Jong Keukengeweld uit om meer te doen met varkensvlees.
Benieuwd welke Jong Keukengeweld-chef het beste kan overtuigen met zijn no food wastegerecht met varkensvlees? De strijd wordt gevoerd op woensdag 20 november in de demonstratiekeuken van Horeca Expo in Gent, en wordt in goede banen geleid door Peter Van Asbroeck. Vier Jong Keukengeweld-chefs nemen het live tegen elkaar op: Francesca Sterckx (Mistinguett), Davy Devlieghere (Bistro Julien), Stijn Audenaert (Restaurant VOS) en Bart Gils (Resto Signatuur). Volg hun spannende battle op woensdag 20 november van 11u30 tot 12u30 en proef zelf hoe lekker een buitengewoon stukje varkensvlees kan zijn.
Bron: naar VLAM – 12 november 2019

Deel dit artikel

Primaire Sidebar

Recent nieuwsPartner nieuws
Lunchwebinars
2 feb

Lunchwebinars over het nieuwe GLB 2023-2027

China zegt met succes 3 ‘superkoeien’ te hebben gekloond: die zouden jaarlijks 18 ton melk per koe kunnen produceren
2 feb

Het klonen van koeien die jaarlijks 18 ton melk kunnen produceren is succesvol in China

BSE-koe had ‘ouderdoms’-BSE: voer was geen oorzaak
2 feb

BSE-koe had ‘ouderdoms’-BSE: voer was geen oorzaak

Voor het eerst sinds 2011 BSE gekkekoeienziekte aangetroffen bij Nederlands rund
1 feb

Voor het eerst sinds 2011 BSE aangetroffen bij Nederlands rund

Zeventien demonstratieprojecten voor duurzame landbouw en dertien operationele groepen EIP krijgen groen licht
31 jan

Groen licht voor 17 demonstratieprojecten en 13 operationele groepen voor duurzame landbouw

Toon meer

Meer melkvee nieuws

Maak hier uw keuze:

bemesting

Diergezondheid

Fokkerij melkvee

Melkveebedrijf

Veevoer Melkvee

Wet en regelgeving

Toon meer

Gerelateerde artikelen

Lunchwebinars

Lunchwebinars over het nieuwe GLB 2023-2027

China zegt met succes 3 ‘superkoeien’ te hebben gekloond: die zouden jaarlijks 18 ton melk per koe kunnen produceren

Het klonen van koeien die jaarlijks 18 ton melk kunnen produceren is succesvol in China

BSE-koe had ‘ouderdoms’-BSE: voer was geen oorzaak

BSE-koe had ‘ouderdoms’-BSE: voer was geen oorzaak

Footer

Onze vakpartners

Corteva
Lely
Yara
KWS melkveebedrijf
Barenbrug
Logo AHV Benelux
  • Abonneren
  • Contactpagina
  • Inschrijven nieuwsbrief
Logo Melkveebedrijf.nl

Copyright © 2023 Prosu Media Producties | Privacy | Algemene voorwaarden | Disclaimer

  • Nieuws
  • Bemesting
  • Diergezondheid
  • Fokkerij
  • Melkveewinning
  • Veevoer
  • Wet en regelgeving
  • Vakpartners
    • AHV Benelux
    • Barenbrug
    • Corteva
    • De Heus Voeders
    • KWS Benelux
    • Lely
    • Trouw Nutrition
    • Yara
  • Abonneren & meer
    • Abonneren
    • Herabonneren
    • Adverteren
    • Contactpagina
    • Inschrijven nieuwsbrief
  • FR
  • Compost
Melkveebedrijf maakt gebruik van cookies
Deze site maakt gebruik van cookies. Door op "AKKOORD" te drukken, gaat u akkoord met alle cookies. Pas uw voorkeuren aan bij instellingen als u de cookies niet (allemaal) wilt accepteren.

Zelf instellenAKKOORD
Privacy & Cookies

Privacy statement

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven. Zie ook onze cookieverklaring.
Noodzakelijk

Noodzakelijke cookies gebruiken we om de basisfuncties van de site te kunnen laten draaien. Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens.

Social media

Deze cookies kunnen worden gebruikt door de verschillende sociale media functies die we op onze website hebben geplaatst. Dit om jou in staat te stellen onze inhoud met uw vrienden en netwerken te delen. Ze bouwen een profiel van jouw interesses op. Dit kan van invloed zijn op de inhoud en berichten die je op social media ziet. Als je deze cookies niet toestaat kun je de sociale mediaknoppen wellicht niet zien of gebruiken. Deze cookies maken het ook mogelijk om embeds van YouTube, LinkedIn, Facebook, Instagram etc. te tonen in artikelen

Advertenties

Door middel van deze cookies kunnen wij profielen en doelgroepen opbouwen van onze gebruikers zodat wij de inhoud van onze websites en apps, zoals video's en advertenties, kunnen afstemmen op de gebruiker en de content. Deze herkenning vindt plaats op bedrijfsniveau. Er worden geen persoonsgegevens verzameld.

Analytics

Analytical cookies worden gebruikt om te begrijpen hoe gebruikers om gaan met de website. Deze cookies helpen bij het verstrekken van informatie over het aantal bezoekers, het bouncepercentage etc.

Opslaan en accepteren